.

.

New
kalup kalup oem brizganje plastike za tvornice kalup električne kutije PA66

kalup kalup oem brizganje plastike za tvornice kalup električne kutije PA66

HRK 18.00

Od robe
U skladištu


5 nepažnja :
Molimo vas, ne plaćate do toga, kao što smo процитируем vas .Prikazane slike i cijene su samo za izložbe i prikaza naših proizvoda .Tako da, molim vas, slobodno pošaljite nam 3 D crtež s datotekom STL/IGS/STP i svojim opisom proizvoda. Imamo magiju da bi ga okrenuti na pravi proizvodi,i nakon toga mi ćemo vam citat .Ako imate bilo kakvih pitanja,molimo, kontaktirajte nas putem e-maila
Pregled naše tvornice :
Proces mehaničke obrade metalnih dijelova CNC :
Detalji токарного stroja sa automatskom CNC :
Kalup za lijevanje pod pritiskom :
Lijevanje pod pritiskom kalupljenje dijelova :
Žigosanje kalup :
Штемпелевать dio kalupa :
Proces mehaničke obrade plastičnih dijelova CNC :
Kontrola kvalitete :
Što je proces 3 D ispis ?
Slimilar na печатанию polyjet matrix, стереолитография аддитивный proces proizvodnje koji koristite kombinaciju
smola i ultraljubičasto laser za izgradnju prototipa jedan sloj istovremeno. CAD model osigurava podatke za laser
kako pratiti svaki presjek na površini tekuće smole. Zatim UV-laser zagrijava epoksid do затвердевающего stanja,
сплавляя ga za donji sloj. Nakon što je sloj bio završen, platforma pladanj zgrade otpušta pa novi sloj смолаы može učiniti. Nakon završetka montaže detalj uvaliti u kemijsku kadu za uklanjanje nečistoća.
višak smole. U završnoj fazi procesa стереолитографии je otvrdnjavanje dogovor u UV-peći.
Naše SLA tiskarski strojevi :
Naši strojevi za tiskanje SLS :
Što je proces mehaničke obrade CNC ?
Mašinska obrada CNC - to je proces koji se koristi u proizvodnom sektoru, koji uključuje korištenje računala za upravljanje alatnih strojeva. Alati kojima se može upravljati na takav način, uključuju tokarilice, mlinovi, usmjerivači i brusilice. CNC u mehaničku obradu na CNC-kratica za computer numerička kontrola.
Na prvi pogled se može činiti da je normalno računalo upravlja alatnih strojeva, ali jedinstveni računalni softver i daljinski upravljač-to je ono što stvarno izdvaja ovaj sustav za korištenje u mehaničku obradu na CNC.
Prilikom mehaničke obrade CNC strojevi funkcioniraju pomoću cnc upravljanja. Računalni program je podešen za određeni objekt, a strojevi su programirani pomoću jezika za CNC obradu (tzv G-source), koja je u suštini upravlja svim funkcijama, kao što su brzina dobave, koordinacija, lokaciju i brzinu. Pomoću mehaničke obrade CNC računalo može pratiti točno pozicioniranje i brzina. Mašinska obrada CNC stroj se koristi u proizvodnji kao i metalnih i plastičnih dijelova.
Prvo je stvoren za crtanje CAD (2 D ili 3 D), a zatim se stvara kod, jasno станку CNC. Program se učitava, i, konačno, operater pokreće test programa, kako bi bili sigurni da nema problema. Ovaj probni rad se zove "rezanje zrak", i to je važan korak, jer svaka greška brzinom i direktivom alata može dovesti do выскабливанию dogovor ili oštećenja stroja.
Korištenje mehaničke obrade CNC ima mnoge prednosti. Ovaj proces točnije, nego ručnu obradu, i može se ponoviti točno na isti način, iznova i iznova. Zbog preciznosti, moguće prilikom obrade CNC, ovaj proces može proizvesti složene oblike, koje bi bile gotovo nemoguće prilikom ručne obrade. Mašinska obrada CNC primjenjuje se u proizvodnji mnogih složenih trodimenzionalnih oblika. Upravo zbog tih osobina obrada CNC stroj se koristi u poslovima koji zahtijevaju visoku razinu točnosti ili vrlo zadatke koji se ponavljaju.
Naša radionica станкостроительного centra CNC :
Naš automatsko okretanje hala CNC :
Radionica za proizvodnju plastične ugriz/kalupa :
Naša radionica lijevanje pod pritiskom :
Naša radionica klon metala :
Pregled procesa izrade tiskanih pločica :
Naša Radionica PCBA :
O nama :
SMARTTECH-to je Press-oblik i lijevanje pod pritiskom, proces mehaničke obrade CNC probijanje metala, izrada tiskanih ploča i brza proizvodne tvrtke sa sjedištem u hong Kongu, s podružnicama u gradu Shenzhen i Dongguan. Naša tvrtka je usmjerena na tržište, sad mi je kupiti puno 3 D-tiskarskih strojeva za industriju s iskusnim i posveceni svom predmetu osobljem, koji se fokusira na ponudi raznih high-tech procesa.
SMARTTECH je lider na domaćem poslovanja, kao i visoko konkurentna na mnogim međunarodnim tržištima. Shenzhen tvrtka je osnovana u svibnju 2006. U međuvremenu, mi i dalje razvijati međunarodne podružnice prodaje u Shenzhen i Дунгуане. Razvojni tim povećao ne samo broj zaposlenih, ali i značajnu bazu vještina. To su profesionalni operateri citata, dizajneri i operateri datoteka slika, kao i nekoliko prodajnih predstavnika, slobodno posjedovanje engleski, japanski, francuski i tako dalje, pružaju najviše profesionalne relativne usluge za klijente širom svijeta. Mnoge tvrtke industrijskog dizajna i brzom прототипированию iz Južne Koreje, Japana, Indije,Kanade, SAD-u, velikoj Britaniji, Norveškoj, Češkoj, Slovačkoj, Australiji, Novom Zelandu postavili dugoročne poslovne odnose sa SMARTTECH.
Naša djelatnost odgovara na upute i zahtjeve sustava kvalitete ISO9001 od listopada 2008. SMARTTECH design uložio u napredne tehnologije i высококвалифицированную radnu snagu. Uz pomoć tih sredstava možemo simulirati iz vrlo širokog spektra materijala, uključujući i mnoge vrste plastike, kao što su ABS, MABS, PMMA, PVC, PC, POM, PP, PA, PPT, PE i sl. Naravno, isto vrijedi i za mnoge metala, uključujući nehrđajućeg čelika, aluminija i bakra.
Molimo, odaberite željenu područje od sljedećih kategorija usluge SMARTTECH. Ako ste spremni na to da vaš projekt je naveo našeg tima, možete zatražiti ponudu odmah.

Veća je od informacija

Vrsta:
Dijelovi Ručnih Alata
is_customized:
Yes
Svježe

Proizvodi u kategoriji