.

.

New
Moderna umjetnost dvorac pored rijeke nož ulje na platnu platno je predivna krajobrazne slike za dekor zidova

Moderna umjetnost dvorac pored rijeke nož ulje na platnu platno je predivna krajobrazne slike za dekor zidova

HRK 712.00
HRK 828.00

Od robe
U skladištu


100% Ručno Oslikana + 100% Zadovoljstvo + Visoke Kvalitete + Novac Quranteed
O NAMA :
Galerija Marine Garden Galerija, koji se nalazi u gradu Xiamen, Kina.Specijalizirani smo u izradi slike ručno oslikane uljem od 2008. Okupili smo stotine vrhunskih umjetnika, koji imaju više od 10 godina iskustva u slikarstvu,posebno na apstraktno ulje na platnu,portret slike,slike životinja,krajolik slike, натюрмортах i bojama i sl. Ovdje je vrlo popularan reprodukcija slika Van Goga,Monet,Salvador Dali,Рениора da Vinci,Picasso.Vjerujemo da možda imate veliki izbor ovdje.Mi smo uvijek čine velike napore da vam zabavna i iznenađujuće usluge on-line kupovine.
Opis ulja na platnu : 100% ručno oslikana na platnu, ne print, ne plakat. Sve reprodukcije izrađene u visokoj kvaliteti. Samo platno,bez натянутого ili обрамленного. Kontaktirajte nas uz naknadu, ako želite обрамить ili rastezanje. 100% garancija povrata novca. Jednostavna Pravila Povrata. Veleprodajna cijena, veliki red, veliki popust. Sve opcije su vodeni pečat ili ime izvođača na slici se ne prikazuju se na potpunu sliku. Molimo, označite na svoj red, ako želite da se prijavite ime umjetnika međunarodne dimenzije standard : 20 "x 24" (50x60 cm ), 24" x 36" (60x90 cm), 30 x 40" (75x100 cm ), 36 "x 48" (90x120 cm ) , 40 x 60 "(100x150 cm ), 48" x 72 " (120 x 180 cm ) , sve pojedinačne veličine su dostupne .
Korisničke slike ( slike na platnu, slike na platnu) : 1. Vi samo trebate nam poslati svoju sliku ili fotografiju koju želite slikati, i recite nam veličinu koju želite. 2.Poslat ćemo vama cijenu uključujući cijenu перевозкы tereta od vrata do vrata. 3. narudžba potvrđena.Ostavite nam svoju pravu adresu za isporuku i kontakt telefon. 4.Poslat ćemo vas kompletnu foto slike e-mail za potvrdu prije prosljeđivanja. Promjene mogu biti izrađene, osim ako niste zadovoljni nekim dijelovima na slici. 5. грузите izvan paket, javite vam praćenje no. 6.Kada je dobio sliku,ako se za bilo koji problem,onda priječite nam slobodno,odgovoriti ćemo vam u 12 sati.
Uzorci naših završenih slika :
Kako se izvući?
Korak 1-obris slike
Dobar početak je pola uspjeha . Dakle, prvi korak je vrlo važan. Za reprodukcije slike prvi korak je obris motiv slike na platnu. To osigurava da je točan sastav uzorak se nalazi na mjestu od samog početka, s glavnim likovima i oblicima, objavljenim na platnu. Nacrt obično su rađeni olovkom ili ugljenom, ovisno o izvođaču.
Korak 2-Primjena podlake boje
Kako je samo skica će biti završen, umjetnik će se početi primjenjivati poddlaka je boje. To je učinjeno uz pomoć velike četke, kako bi dobili osnovne oblike i boje na licu mjesta, uključujući pozadinu. Napravljena s mekim rubovima, to je vrlo jednostavan izgled slike. U ovom trenutku možda čak i ne upoznati ga.
Korak 3-mreža oblika
Čim poddlaka boje će se na licu mjesta, mi ćemo početi graditi oblika objekata u slici. U ovoj fazi koriste se svijetle i tamne boje, kao i boja odnosa, kako bi stvorili veću dubinu u slici. Na svakom koraku ovdje je boja mora da se osuši prije nego što će biti moguće dodati dodatne pojedinosti.
Korak 4-Dodavanje teksture
U tom trenutku u igru ulazi pravi jedinstvenost svake slike i svakog umjetnika. Počinjemo dodavati određenu teksturu i oblik određene trenutne slike, bilo da se boje i uzorke Renoir ili nevidljivi potezima Rembrandt. Dodali smo jedinstvenu teksturu, karakter i stil određenog umjetnika i slike, kao i dodatne detalje u slici. To je mjesto gdje su naše jedinstveno znanje o točnom stilovima umjetnika, kojih se oni prikazuju, stvarno sjaji, i gdje se stvara osnova za zaista jedinstvena reprodukcije.
Korak 5-Dodatne Informacije
Kako je samo jedinstveni stil i motiv slike će biti na licu mjesta, mi se svodi na dodavanje najnovijih poteza. To uključuje fokusiranje na detalje, kao što su sjene i svjetlosti, intenzitet boje i pozadine, kako bi se osiguralo da je izgled slika u potpunosti odgovara originalnom radu.
Korak 6-Završetak i kontrola kvalitete
Nakon što je slika bila dovršena umjetnik, naš posao još uvijek nije dovršen. Slika je sada predstavljena naša najjaci umjetnicima koji uče ga i izražavajući svoje mišljenje. Bilo kakve konačne prilagodbe, ako je potrebno, proizvedeni su u to vrijeme. Nakon što je sve dogovoreno, slika će vam poslana, kupac, za konačno odobrenje. Ako imate bilo kakvih potrebne prilagodbe, oni će također su napravljeni. Kako je samo slika će biti prihvaćen vama, mi ćemo konačni pregled slika, a zatim упакуем za slanja i isporuke.
Korak 7-Pakiranje
Za transport sve slike su pokriveni tankim filmom i valjane u малярную cijev. Ovo osigurava da slika uživa maksimalnu zaštitu tijekom otpreme.
Vrijeme obrade vaše narudžbe :
Jer sve reprodukcije napisan ručno, obično je potrebno oko 10-15 dana, da ih završiti nakon uplate. Mi ćemo koristiti brzu i sigurnu isporuku, rok isporuke je od 5-10 dana. Ukupno ste dobili svoj nalog putem 15-25 dana nakon uplate.Mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće poslati vašu narudžbu u najkraćem mogućem roku.
Jednostavna Politika Povrata :
Ako niste zadovoljni kvalitetom naše usluge u roku od 10 dana nakon primitka, možemo uzeti povrat novca puni povrat će biti poslan natrag nakon što smo dobili

Veća je od informacija

Veličina (Palac):
36 X 24, 40 X 30, 36x48, 40x60, 48x72
brend:
Земалу
Vrsta:
Ulje Na Platnu
Predmeti:
Krajolik
Način kadra:
Bez okvira
Materijal:
Rublje
Stil:
Moderan
Okvir:
No
Srednji:
Uljana
Referentna Baza:
Platno
Oblik:
Single
Inženjering:
Ručno Oslikana
Oblik:
pravokutnik
original:
No
pomoć:
87
ИИД:
12609
M:
M3
Svježe

Proizvodi u kategoriji